Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av naekw - 13 augusti 2012 20:51

Åh nej! Ruskigt tung dag men jag mådde i alla fall bra till eftermiddagen. På väg hem från jobbet kom huvudvärken och kliet i halsen. Jag sköt upp dagens planerade träning till imorgon med J med förhoppningen att jag blir bättre till imorgon om kroppen bara får vila nu. Har väl egentligen inget större hopp. Käkade lunch med T idag, han hade kul på festen och hoppas han kan komma ut och hälsa på med frugan i höst. Vi åt veckans långkok på LCHF-restaurangen vi brukar gå på. Verkligen fantastiskt gott. Vi var lite skeptiska innan så kocken kom ut efter en stund och kollade att vi var nöjda. När jag hämtade dottern på fotbollen idag träffade jag E. Hon sa att vi ska åka till Norrland. Insåg att hon menade fjällresan jag skickade en fråga om för några veckor sedan. Det lustiga är att jag trodde inte det skulle bli av eftersom ingen svarat, men E räknar tydligen med att åka utan att ha meddelat det. Vet inte om vi kan hitta någon ledig helg så här sent?

Av naekw - 13 augusti 2012 09:55

Jag har missat blogga ett par dagar och det har varit minst sagt hektiskt på slutet. Sist jag bloggade var i torsdags och idag är det måndag. Då hade jag ett löppass inplanerat. Passet gick bra och vi sprang långa rundan. Det kändes bättre än rundan innan och det gav verkligen bra extra energi att ha ätit pasta till middag. Jag har fortfarande problem med benen när jag springer. Särskilt baksida lår men även i skinkan. Tidigare har vänstra benet varit mitt största problem men nu är det högra, vet inte om det är positivt.

Fredagen var sedan fylld med festförberedelser, jag började dagen med att lägga trall på de reglar min man satt upp vid dammen. Det blev som en liten brygga där man kan titta på fiskarna och sitta på en liten ljugarbänk. Underbart mysigt. Min man har nu också skaffat två Koi-fiskar till så nu har vi totalt 10 fiskar i dammen. Jag hoppas verkligen de överlever vintern...

I lördags var det dags för fest. Herregud vad vi jobbade. Jag försökte dessutom förbereda mat bäst jag kunde. Gästerna började komma redan kl 15 och då blev de bjudna på saft, kaffe, hembakta bullar och köpta kakor. Tack och lov var de inte så många då. Sista gästen kom ca åtta på kvällen och totalt hade vi 38 vuxna och 15 barn på besök. Festen pågick mellan kl 15 och 4.45 då den sista gästen gick hem och vi som bodde kvar gick och la oss. Totalt alltså nästan 14 timmar. Min bror var DJ så vi kunde ha lite disco. Det blev en hel del dans för mig och min dotter dansade en del i min famn vilket gjorde att jag har härlig träningsvärk i mina lår nu. Och ikväll är det dags för ett nytt löppass. Vet inte vad det blir idag för det har vi glömt bestämma. Kanske jag ska föreslå den lite kortare rundan idag...

Summan är att det var en otroligt lyckad fest och jag älskar vårt hem. Jag tror i princip alla gäster var väldigt nöjda. Jag skickar också extra tack till de som hjälpte mig i köket att få fram all mat som jag köpt. Totalt 30 olika bunkar, skålar och fat ställdes fram med mat i buffén. Tack också till de som bidragit till dessertbuffén.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards